14e december

Vi, har en ganska fet decembermånad vi här på Denham street. Vi har varit ett litet kollektiv bestående av Maria (vän från Nypan), Kasper (As pojkvän) och såklart Sara Helger x2. Nu är resterande familjen tillbaka i Rocky och således också i huset. Utebliven snö (såklart) kompenseras med solsken, solsken och mera solsken. Vi jobbar på förmiddagarna, sista veckan nu. Det är fullt överkomligt i denna hetta, för i bakhuvudet finns vetskapen om en (no longer) svalkande pool att slänga sig i så fort man kommer hem. Vi badar och solar. Vi grillar vid poolen och dricker vin. Vi tränar och vilar. Vi följer julkalendern via svtplay.se närmast koleriskt (fantastiskt mysig och julkalendrig! Ingo <3). Vi gör små utflykter och grejar. Vi bakar julgodis och sådant. Vi har en ganska fet decembermånad med andra ord.

Igår natt tog vi lill-bilen upp på Mount Archer, det höga berg som reser sig invid staden, för att titta på den stjärnklara himmelen och se staden i nattljus. (Mitt ut på en liten stig mitt uti Australiensiska skogen, högt på ett berg kändes dock halvlockande ur orm-synpunkt så Maria bar mig på ryggen till viewpointen). Berget var mitt i moln som gjorde att utsikten skiftade i styrka, nattljusen skymdes i omväxlingar och likaså gjorde stjärnorna och månen då och då. Men allt var så vackert. Så himlahimla vackert. M


Kommentarer
Postat av: Tove

Men tack vad gullig du är! Om någon verkar leva ett fint liv så är det ju du, om inte mer spännande! ni verkar upptäcka och göra så himla mycket. Hoppas allt är bra annars. puss!

2010-12-14 @ 17:40:32
URL: http://silentfilms.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0